Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

Καλη χρονια!!!


Αν και καπως καθυστερημενα αναναιωνουμε το φτωχο ετουτο blog γιατι ως γνωστον ειμαστε πολυασχολα παιδια ενδυναμη θειε.Με τον καινουριο χρονο ειχαμε πολλα γεγονοτα οπως ενδεικτικα αναφερω κατασκοπους ξωτικα ανασχηματισμο ταρατσες και αλλα πολλα.Ας τα παρουμε ενα ενα ομως.Φημες λενε οτι ο Κ.Αποστολος εθεαθη σε γνωστο cafe-club να ειναι πισω απο μια κολωνα και να παρακολουθει πρωην προεδρο του Γ2 αλλα δεν μπορω να πω γιατι ειναι λεπτη η θεση μου.Απο κεινη τη μερα ειναι ο νεος πρακτορας James Bond στη θεση του αχωνευτου Daniel Grek!
Την Πρωτοχρονια στις 23:59:59 η πυροσβεστικη δεχτηκε τηλεφωνημα ανωνημο απο την Σμυρτουλα που ελεγε "Στην Ταρατσα χιονιζει πολυ"stop"Εχουμε εγκλωβιστει απο τα χιονια"stop"Βοηθηστε μας!!!"stop.Tελικα αποκαλυφθηκε οτι ηταν οι ψειρες στα μαλλια του Κ.Θεοφιλου!!!
Το νεο ετος εφερε κιλα σε μερικους(Κ.Φωτιος)μυαλο σε αλλους(Κ.Φωτιος) αχωνεψια σε καποιους αλλους (Κ.Κων/νος) και τελος σε καποιους limewire χωρις την java ή αλλιως αποχυμωτης (Κ.Αποστολος).
Αποκαλυφτηκε τελικα οτι ο Αλ Καπονε του σχολειου δεν ειναι αλλος απο το Κ.Φωτιο τον οποιο αν τον πιασει η κυλικειαρχης θα του βαλει τα γλυφιτζουρια εκει που ξερει...Στο στωμα του φυσικα...
Δεν μπορω να μην κανω μια αναφορα τοσο δα μικρη στον ανασχηματισμο και να προτεινω καποιες αλλαγες...
Το Υπουργειο Γεωργιας παει δικαιωματικα στον Αντωνη Νικοπολιδη.
To Yπουργειο Παιδειας παει στον Νικο Αλεφαντο "Μαθε γραμματα απο τον αρχοντα ρε!"
Το Υπουργειο Απασχολησης στον Raul Bravo με υφυπουργο τον Μοοn.
Το Υπουργειο Εθνικης Αμυνας στους Γιαννη Γκουμα Josus Sariegi και Λουκα Βυντρα.
Το Υπουργειο Δικαιοσυνης στον Παναγιωτη Βαρουχα.
Τελος κλεινω με μια απορια που γεννηθηκε την μερα των Θεοφανειων
"Στον Πειραια τον σταυρο ποιος τον επιασε ο Diogo ή o Dudu?"

Δεν υπάρχουν σχόλια: