Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Διπλο το κακο σημερα!!!

Διπλο το κακο σημερα...Αυτο το κειμενο στο οποιο δεν εχουμε αποφασησει τι θα γραψουμε ακομα εχει γραφτει απο τον Κ.Αποστολο και Κ.Νικο μαζι.Θα ανακρινω τον Αποστολη σε μια δευτερη συνεντευξη ο οποιος θα μας πει πολλα πραματα για την ταξη μας και οχι μονο..
-Η μπαλα του μπασκετ πως εσκασε?
-Ασε ρε φιλε οπως εκανα προπονηση στις μυθικες μπασκετες του Μυτικα για να καταφερω να κατατροποσω τον αηττητο Μ.Τασο ενα καρφι να με το συμπαθειο τρυπησε την μπαλα γνωστου μαγαζιου το οποιο παρεπιπτοντως μου επιασε τον κωλο(40$).Και αυτο ειχε ως αποτελεσμα να μην μπορεσω να επιβληθω σε αυτον τον μεγαλης εμβελειας παικτη.
-Πως καταφερνεις να εισαι ο Νο1 παιχτης μεσα στην ρακετα?
-Τα μυστικα ειναι δυο.Πρωτον αναλογα απο ποιο διαδρομο θα κανω την επελαση (δεξη η αριστερο) πετιεται αυτοματα η γλωσσα αντιστοιχα.Δευτερον στο μπασιμο το ποδι εκτινασσεται μπροστα με αποτελεσμα οι υπολοιποι παιχτες να τρομοκρατουνται και οποιος εχει τα κοτσια να κατσει μπροστα θα μινει χωρις οικογενεια.
-Ας παμε στην ταξη...Εχεις αναθεωρησει την γνωμη σου για την προεδρο?
-Εχω να πω οτι η συνεντευξη που εδωσε ειχε μεγαλη δωση ειρωνιας και εξελαβε πραματα που ειπα λαθος.Τελος παντων κακια δεν κραταμε...
-Τελικα τι γενεται μες την ταξη?
-Τα πραματα ειναι πολυπλοκα!Ολοι εκει μεσα εχουμε το σαρακι της φασαριας μεσα μας ακομα και ψαρια και αεροποροι.Αν και εχουμε εμφανη βελτιωση ολοι θελουμε να επιστρεψουν οι παλιες καλες μερες που σαρωναμε.Και οπως λεει και ενας αχωνευτος μας βολευε κιολας.Τελος ελπιζω να επιστρεψουν αυτες οι αγιες μερες.Και μην ξεχνιομαστε κατι ειπαμε.ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ!!!
Αυτο το κειμενο ειναι υπο την επηρεια Μαυρογιαννου περπατητη και Νοτη Σφακιανακη οποτε καταλαβαινετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: