Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

Καταληψη και οχι μονο...


Απο την Παρασκευη to 2o λυκειο τελει υπο καταληψη.Η αφορμη ηταν οτι δεν δωθηκε αδεια απο την διευθυνση για να γινει η δευτερη απο τις τρεις συνελευσεις που δικαιουμαστε.
Στις 8 και κατι ολοι οι μαθητες μαζευτηκαν στον χωρο της προσευχης για να ακουσουμε τα αιτηματα.Το πρωτο που ακουσαμε ηταν η κατσικα του Κ.Αγγελου και μετα τον Κ.Θεοδωρα να λεει τα δικα του (σικω σικω).Ολα ηταν σε πολυ καλο κλημα.Στις 9 πεντε πανω πεντε κατω ο κοσμος αρχισε να φευγει αλλοι για τις καφετερίες (που λεει και ενας δασκαλος) αλλοι για μπασκετ στο Ψαθακι και μερικοι για διαβασμα(!!!).
Στα δικα μας τωρα εκει οπου ο Κ.Ιωαννης ειναι η μεγαλυτερη απωλεια που μετραει το τμημα μας φετο.Τον Κ.Ανδρεα δεν τον επελεξε κανεις ενω την πολυαγαπημενη (μερικων) Κ.Ελευθερια δεν την επελεξε παλι κανεις.Επισης ο Κ.Αποστολος κερδισε ενα ακομη μεταλειο στο poker με το γνωστο συστημα που θα ζηλευε και ο Αλεφαντος "All in"!!!
->HOT SPOT:Κουτσομπολια λενε οτι ο Κ.Κων/νος πηγε να ψηφισει την Κ.Ελευθερια αλλα δεν ανοιγε το firefox (γιατι στην Σμυρτουλα εχουν και τετοιο).Το απογευμα ειχε κατι μουτρα μεχρι το πατωμα.Τα κουτσομπολια λενε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: